De Application Finder van Schmersal

Welke veiligheidsschakelcomponenten en -systemen het meest geschikt zijn voor welke toepassing kunt u uitzoeken met de Application Finder van Schmersal. Naast een productiesysteem voor verpakkingen vindt u online nu ook een animatie van een productielijn voor de voedingsmiddelenindustrie.  De volledig herziene App Finder is voor iPad-gebruikers beschikbaar via de Apple Store en voor gebruikers van Android- en Windows-systemen te downloaden. En dat in elf talen.

De App Finder geeft duidelijke voorbeelden van toepassingen aan de hand van animaties, zoals de beveiliging van kleppen bij verpakkingslijnen of hygiënische oplossingen in de voedingsmiddelenindustrie.
Als de gebruiker in de animatie op een van de gevarenzones klikt, opent er een venster met de afzonderlijke productgroepen voor de betreffende toepassing. Op het volgende navigatieniveau staan beschrijvingen van de productseries met hun belangrijkste technische kenmerken. Als hier productanimaties beschikbaar zijn, kunt u die met een muisklik direct in de browser starten. Andere technische details, handleidingen en downloadbare CAD-modellen krijgt de gebruiker via een directe toegang tot de online-catalogus. Op deze manier kan de ontwerper voor een groot aantal applicaties binnen een paar seconden de geschikte veiligheidsschakelcomponenten kiezen en krijgt hij concrete productvoorstellen met alle technische details.