Welkom bij Schmersal België
Ontdek onze nieuwe producten en systeemoplossingen
Klik hier voor meer informatie!

Geachte Heer, Mevrouw,

De laatste tijd zijn er sterke aanwijzingen dat onze IT-systemen worden bedreigd. In het belang van de veiligheid hebben we daarom uit voorzorg al onze IT-gerelateerde systemen wereldwijd afgesloten totdat de zaak in detail is onderzocht.
Op dit moment worden onze wereldwijde systemen verder geanalyseerd om er zeker van te zijn dat de dreiging adequaat is aangepakt. Uiteraard zullen we alles in het werk stellen om deze situatie zo snel mogelijk op te lossen. Er is al een goede progressie waardoor sommige van onze belangrijkste systemen reeds konden heropstarten in het hoofdkantoor. Maar zelfs met de grootste aandacht voor deze situatie verwachten we dat de volledige analyse een zekere tijd in beslag zal nemen. Helaas zullen er enige vertragingen optreden in onze operationele processen die niet kunnen worden vermeden.
In een poging om de vertragingen te verminderen en het ongemak dat u zou kunnen ondervinden te minimaliseren, zijn wij in staat om u te helpen via het telefoonnummer +32 16 571618.

Bedankt voor uw begrip en geduld.

Schmersal

  • Momenteel zijn er geen berichten

Rechter kolom

Hygiënische machineafschermingen

BlueGuard

Maximale hygiëne en veiligheid, meer

Interessante Literatuur