U bevindt zich hier

Inhoud

04.02.2015

Nieuwe productiesite voor Böhnke + Partner.

Sinds haar oprichting in 1994 kende Böhnke + Partner een permanente groei. Hierdoor moest de bestaande infrastructuur regelmatig uitgebreid worden. Als noodoplossing ging men ook over tot het huren van de aanpalende gebouwen.

Op dit ogenblik is de productie verspreid over verschillende verdiepingen en verloopt de interne logistiek niet optimaal.
In 2013 werd Böhnke + Partner overgenomen door de Groep Schmersal, die op deze manier haar productengamma voor liften met een belangrijke component uitbreidde, namelijk besturingssystemen.
Door al deze factoren drong een investering in een nieuwe productiesite in Bergisch Gladbach zich op. De nieuwe productiesite bevindt zich op 5 km van de bestaande. Zij bestaat uit een administratief gebouw van 450 m² en een productiegebouw van 1700 m² dat bovendien nog uitbreidingsmogelijkheden biedt.
De nieuwe gebouwen zullen plaats bieden aan een 100-tal werknemers. Voor de productie is een intern transportsysteem en een verbeterde logistiek voorzien. De ruwbouwwerken zijn momenteel volop aan de gang. De verhuis naar de nieuwe gebouwen is voorzien voor september 2015. Dankzij deze investering zullen wij in de nabije toekomst onze klanten liftenbouwers nog beter van dienst kunnen zijn en totaaloplossingen uit een hand kunnen leveren, van de schakelcomponenten en de hardware voor het besturingssysteem tot en met de op maat geparametreerde software.

Rechter kolom